O ieșire la grătar s-a lăsat cu bătaie

Ieri, 5 septembrie, în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Piatra Șoimului, a fost victima unei agresiuni fizice.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare constatând faptul că, la data de 4 septembrie a.c., pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 23 de ani, din Piatra Șoimului, l-ar fi lovit pe tânărul în cauză, în zona capului, cu un obiect contondent, în timp ce se aflau la un grătar, în localitatea Piatra Șoimului.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și condusă la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Conform IPJ Neamț, în baza probatoriului administrat, tânărul în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cursul acestei zile, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *