Accident rutier grav în comuna Alexandru cel Bun. 3 victime transportate la spital

În această seară, în jurul orei 19:15, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 , în localitatea Vaduri,  comuna Alexandru cel Bun.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.

Ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului rutier produs au rezultat trei victime (conducătoarea auto și două pasagere) din același autoturism. Victimele au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele medicale, ulterior fiind transportate la spital.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *