Alexandru Rafila: Vaccinarea nu oprește transmiterea bolii

Alexandru Rafila, a admis, că vaccinarea anti-Covid nu are absolut niciun efect în oprirea transmiterii.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a recunoscut faptul că, la acest moment, vaccinurile nu mai opresc transmiterea și a cerut stoparea presiunilor și constrângerilor pentru vaccinare.

În urma declarației lui, el a specificat că scopul vaccinării este acela de a opri transmiterea, iar vaccinurile actuale nu mai fac acest lucru.

Decizia informată este cea mai importantă, pentru că decizia bazată pe presiune sau pe crearea unui context în care oamenii sunt nevoiți cumva să se vaccineze nu este cea corectă. Vaccinarea este un act voluntar. De ce ne vaccinăm? Ca să oprim transmiterea unei boli. Ăsta e scopul vaccinării. Acum ce observăm? Că această vaccinare nu oprește transmiterea. Sigur, evoluție mai scurtă, cazuri mai ușoară, nu avem la fel de multe decese. Dar, din punct de vedere al impactului psihologic și al interesului oamenilor, acest interes a scăzut pe măsură ce virusul s-a modificat și pe măsură ce datele inițiale legate de vaccin, care arătau că la 90% dintre persoanele vaccinate, prima variantă a virusului nu se transmite, am ajuns la 50%, ulterior la 30% și acum vedem că vaccinarea influențează extrem de puțin transmiterea bolii. Dar insist că vaccinarea este utilă mai ales la persoanele vulnerabile, care pot face forme grave”, a declarat Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Afirmațiile ministrului Sănătății sunt, în mod paradoxal, avangardiste, având în vedere că nici OMS și nici autoritățile europene nu au catadicsit să admită ceea ce era evident pentru toată lumea. se arată într-un articol pe national.ro

Acesta a arătat că nu vaccinarea mai poate opri acum transmiterea virusului, ci doar măsurile de igienă personală, și că vaccinarea ar trebui să rămână doar un act voluntar.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com