„Mărțișor” de la ApaServ. Se oprește apa în Piatra Neamț și în Dumbrava Roșie

Cu ocazia zilei de 1 martie, prima zi de primăvară, ApaServ ne-a anunțat într-un comunicat, că va opri furnizarea apei potabile în Piatra Neamț și în Dumbrava Roșie.

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a sista furnizarea apei potabile astăzi, 01.03.2021, în:

  • Comuna Dumbrava Roşie – strada Crângului, între orele 09,30-16,00
  • Municipiul Piatra Neamț – străzile Subdărmănești și Negoiului, între orele 09,30-13,00

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *