Autocamion ce transporta albine a intrat în balans și s-a răsturnat pe partea carosabilă

În această dimineață,  în jurul orei 5.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 2.

Un sens de circulație este momentan blocat, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare asigurând măsuri de dirijare a traficului rutier.

Conform IPJ Neamț,  un bărbat de 69 de ani, din județul Suceava conducea o autoutilitară ce transporta albine, în afara localității Tupilați, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă.

Stupii s-au deteriorat iar albinele au rămas în zona și sunt agitate, prezentand pericol de agresiune. O persoană în vârstă de 68 de ani a fost transportată de echipajul SMURD la spital în urma înțepăturilor de albine. De asemenea, forțele de intervenţie prezente la fața locului au fost înțepate.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com