Avarie catastrofală la rețeaua de apă! Zeci de mii de locuitori rămân fără apă potabilă

Conform spuselor domnului Ionel Arsene,”modernizarea Neamțului”, a început. A început cu zeci de avarii la rețeaua de apă potabilă și zeci de mii de locuitori supărați că vor rămâne IAR fără apă potabilă.

Compania Judeţeană Apa Serv S.A. anunță beneficiarii săi că, pentru realizarea unor lucrări de reparații la magistralele de aducțiune a apei, marți, 06.10.2020, se va furniza apă potabilă cu presiune redusă ajungând până la oprire totală în intervalul orar 04:00-20:00.

Vor fi  afectați utilizatorii din:

– Comunele: Gârcina, Girov, Dochia, Alexandru cel Bun – satul Bistrița; 

– Municipiul Piatra Neamt cu exceptia Spitalului Judeţean Neamţ şi a cartierelor Mărăței, Gara- Veche, 1 Mai, Speranța.

Deși terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 20,00, moment din care se va începe încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția şi reechilibrarea sistemului, procesul de reluare  a furnizării apei cu presiune optimă se va încheia în data de miercuri, 07.10.2020, la orele 11,00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii pot suna la  Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon  0233/233340 sau pot accesa  site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *