Bărbat din Piatra Neamț dat dispărut de fiul lui

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului CERCELARIU CATĂLIN VASILE, de 41 de ani, din Piatra Neamț.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 8 aprilie a.c., de către un tânăr de 18 de ani, din Piatra Neamț, despre faptul că, la data de 5 aprilie 2021 nu a mai putut lua legătura telefonică cu tatăl său CERCELARIU CATĂLIN VASILE, în vârstă de 41 de ani, care se afla în Germania.

Semnalmente: înălțime – 1,80 m, greutate – aproximativ 85 de kilograme, ochi albaştri, faţa ovală, tuns scurt, constituţie atletică.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un trening negru, pe cap purta o şapcă neagră, fiind încălţat cu adidaşi gri.

Conform IPJ Neamț, polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

UPDATE IPJ

Bărbatul de 41 de ani, din Piatra Neamț, dispărut la data de 5 aprilie 2021, a fost găsit.

La data de 9 aprilie 2021, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost informați de către fiul bărbatului de 41 de ani, dispărut la data de 5 aprilie 2021, cu privire la faptul că acesta a reușit să-l contacteze telefonic pe tatăl său.

Din primele verificări a reieșit că la data de 5 aprilie 2021, bărbatul în cauză intenționa să se întoarcă în țară și din cauza faptului că i s-a descărcat telefonul, nu a mai putut lua legătura cu familia.

De asemenea, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, în prezent aflându-se în  Germania.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com