Mii de țigarete de contrabandă confiscate de polițiști

În urma a trei percheziţii domiciliare, polițiștii au descoperit și indisponibilizat 7.856 de ţigarete susceptibile a fi provenite din activități de contrabandă.

Ieri, 8 aprilie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamţ, sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au efectuat trei percheziţii domiciliare în localitatea Răucești.

Conform IPJ Neamț, activitățile au fost desfășurate în cadrul unor dosare penale în care se efectuează cercetări privind comiterea infracţiunii de contrabandă.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit în incinta imobilelor deținute de o femeie de 39 de ani și de un bărbat de 48 de ani, 7.856 de ţigarete susceptibile a fi provenite din activități de contrabandă, pe care le-au ridicat în vederea confiscării.

foto: IPJ Neamț

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă
Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *