Bătaie cu săbii între mai multe persoane pe Calea Romanului

Ieri dimineață, mai multe persoane au pornit un conflict la intersecţia străzii Mihai Viteazul cu strada Mihai Stamatin, din Piatra Neamț.

Conform informațiilor de la fața locului, în jur de 10 – 12 persoane se aflau în acel loc unde una dintre persoane avea o sabie lungă care pe urmă a aruncat-o în iarbă.

Mai multe autospeciale de poliție erau ajunse la fața locului,

Comunicat IPJ Neamț

Astăzi, 11 iunie, în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit pentru aplanarea unui scandal care a avut loc la intersecţia străzii Mihai Viteazul cu strada Mihai Stamatin, din Piatra Neamț.

Din primele verificări, a rezultat faptul că în altercație au fost implicate 3 persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 47 de ani, din Piatra Neamț, care s-ar fi agresat fizic reciproc și și-ar adresat amenințări cu acte de violență, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

La intervenție au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii, care au procedat la aplanarea cu operativitate a conflictului.

Persoanele identificate la fața locului, implicate în altercație, au fost conduse la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, pentru stabilirea împrejurării producerii incidentului și luarea măsurilor legale ce se impun.

Foto: Poliția Locală Piatra Neamț

 

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *