Bătaie și distrugeri, pe terasa unui local din Piatra Neamț

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit pentru aplanarea și luarea măsurilor legale în urma unui conflict izbucnit între mai multe persoane pe o terasă din Piatra Neamț. Trei persoane fost reținute pentru 24 de ore.

Ieri, 27 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că pe terasa unui bar din Piatra Neamț a izbucnit un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

Conform IPJ Neamț, imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care au procedat la aplanarea altercației și implicit la conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, patru tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, din Piatra Neamț și județul Ilfov, ar fi exercitat acte de violență asupra administratorului societății comerciale.

Ulterior, cei patru împreună cu alte două tinere de 18, respectiv 19 ani, ar fi provocat distrugeri asupra bunurilor aflate pe terasa localului, tulburând ordinea și liniștea publică.

În baza probatoriului administrat, 3 tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Astăzi, cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *