Când nu-ți iubești viața ce faci? Adaugi sare și piper ? Furt calificat!

Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din Piatra Neamț. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Ieri, 3 februarie, polițiștii de investigații criminale au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia.

În urma cercetărilor  au reieșit indicii că, în noaptea de 20/21 decembrie 2019, după ce ar fi modificat aria de acoperire a unei camere de supraveghere, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale de pe raza municipiului Piatra Neamț, iar dintr-o autoutilitară ar fi sustras unelte electrice, în valoare de 5.000 de lei.

Iar în perioada 25 – 28 decembrie 2019, forțând un geam, a intrat  în interiorul unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras bunuri din aceeași categorie , în valoare de 1.000 de lei. De asemenea, în perioada 4-6 ianuarie, suspectul a intrat într-o clădire aflată în construcție, din Piatra Neamț, sustrăgând și de aici bunuri însumând valoarea de 4000 lei.

Polițiștii au demarat activititățile de documentare și investigare și astfel au ajuns la tânărul de 21 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Ulterior condus la sediul poliției pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

S-a îmbogățit cu 10.000 lei dar cu ce preț?

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *