Cerea bani de la cetățeni în numele unei asociații, deși nu mai era colaborator al asociației respective.

Poliția Locală Piatra Neamț: Bărbat depistat când cerea bani pentru un ONG, deși nu mai era colaborator al asociației respective.

În jurul orei 17.30, sâmbătă, pe 23,05,2020, o patrulă a Biroului Ordine Publică –  Poliția Locală Piatra Neamț l-a depistat pe bărbatul în cuază, în vârstă de 29 de ani, din comuna Săvinești, în parcarea unui supermarket de pe strada Bistriței, în timp ce apela la cetățeni, cerând bani în numele unei asociații umanitare. După câteva verificări, s-a constatat că acuzatul nu mai activează ca și colaborator al respectivei asociații.

Acesta a fost condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, unde, a fost legitimat și i-au fost întocmite documentele aferente, pentru constatarea infracțiunii în flagrant. A fost predat agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor în ceea ce privește infracțiunea de înșelăciune.

Reprezentantul legal al asociației respective a depus încă de anul trecut o plângere la Poliția Municipiului Piatra Neamț, pe numele foștilor colaboratori, care, deși nu mai aveau contracte, cereu în continuare bani de la cetățeni, în numele O.N.G. –ului în cauză.

Sursa: Politia Locala Neamt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *