Carambol auto din cauza neacordării de prioritate

Astăzi, 22 februarie, în jurul orei 13.10, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Sucedava din municipiul Roman.

Conform IPJ Neamț,  accidentul s-a produs între o autoutilitară condusă de un bărbat, de 44 de ani, din Horia și un autoturism condus de un tânăr, de 31 de ani, din Ion Creangă, care circulau din sensuri opuse. Din impact, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de un bărbat de 52 de ani, din Secuieni.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului din localitatea Ion Creangă.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Conform ap. ap. Pușcașu Georgiana – IPJ Neamț, accidentul s-a petrecut din cauza bărbatul de 44 de ani, el a efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe o alee și nu a acordat prioritate.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com