Incendiu la o garsonieră din Piatra Neamț. Toți locatarii au fost evacuați

În această seară în jurul orei 19:30, un incendiu a avut loc la o garsonieră de la etajul al treilea a unui bloc de locuințe de pe strada Nicolae Iorga din Piatra Neamț.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospecialele de stingere, 2 echipaje SMURD și echipaje de poliție.

Toți locatarii au fost evacuați.

Foto: ISU Neamț

Update ISU Neamț

În jurul orei 19:42, prin apel la 112, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o garsonieră situată la etajul trei într-un bloc de locuințe de pe strada Nicolae Iorga în municipiul Piatra Neamț.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț (două autospeciale de stingere,  o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD), SAJ, IPJ,  IJJ, Poliția Locală Piatra Neamț și Delgaz Grid.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei garsoniere.
Pompierii au identificat în interiorul garsonierei un bărbat căzut, în stare de inconștiență. Acesta a fost evacuat din interiorul garsonierei și i s-a administrat oxigen dintr-un aparat pentru respirat, ulterior fiind predat unui echipaj de la SAJ.  Victima (bărbat de 57 de ani) a fost transportată la UPU Piatra Neamț.
Concomitent cu acțiunile pentru localizarea și lichidarea incendiului, pompierii au evacuat aproximativ 25 de persoane ce locuiau în bloc.
Doi minori, un băiat de 5 ani și o fetiță de 9 ani au fost evacuați de pompieri dintr-o garsonieră aflată la același etaj. Aceștia au fost predați unui echipaj de la SAJ pentru îngrijiri medicale deoarece au suferit atacuri de panică.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Cu ajutorul echipamentelor specifice s-a acționat pentru evacuarea fumului de  pe casa scării.
Au ars bunuri materiale din interiorul garsonierei: obiecte de mobilier,  aparate electrocasnice, articole de îmbrăcăminte,  documente și alte obiecte de uz casnic.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric.

 

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *