Copilul bătut violent de părinți se află în moarte cerebrală

În urmă cu câteva zile, un copil în vârstă de 2 ani, a fost bătut violent de mama lui în vârstă de 20 de ani alături de concubinul ei de 17 ani.

Copilul a fost tranpsortat la un spital din Iași după ce starea lui s-a agravat.

Conform BZI, managerul Spitalului „Sf. Maria” din Iași, Alina Belu, a declarat ieri faptul că din punct de vedere medical nu se mai poate face nimic pentru a salva viața copilului și că că decesul poate surveni în concordanță cu resursele copilului.

Din nefericire, copilul nu are şanse foarte mari să îşi revină.

Cu durere în suflet vă transmitem faptul că pacientul de 2 ani de la Neamţ este în moarte cerebrală, a transmis Alina Belu, managerul Spitalului de Copii „Sf. Maria” din Iaşi.

În acest moment s-a constatat moarte cerebrală a pacientului în vârstă de 2 ani transferat de la Neamț. Din punct de vedere medical, nu mai putem spera la nicio îmbunătăţire. Este regretabil ceea ce am constatat, dar după toate eforturile echipei medicale, pacientul a fost declarat în moarte cerebrală. Avea fracturi vechi și noi, avea echimoze și contuzii, hemoragie intracerebrală. Părinții nu-și pot da vreun acord pentru a înceta susţinerea funcţiilor vitale. Nu avem nicio posibilitate de a întrerupe această conectivitate. Decesul poate surveni în concordanță cu resursele copilului, a explicat Alina Belu, managerul Spitalului de Copii ”Sf. Maria” din Iași.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com