Crimă în Neamț. Un bărbat și-a înjunghiat soția și cei 2 copii gemeni

În această dimineață, un bărbat din Roman și-a înjunghiat soția și cele două fetițe gemene, în vârstă de trei luni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care pentru a putea intra în apartament, au spart ușa.

Din păcate unul dintre copii a murit pe loc.

În cazul sugarului de trei luni, a fost solicitat un elicopter la Roman, Fetița avea plăgi înjunghiate abdominal, eviscerație la stomac și colon transvers, șoc traumatic.

Ea a fost transportată în stare gravă la un spital din Iași.

Am fost apelați prin 112 pentru transferul cu elicopterul SMURD Iași pentru un copil, bebeluș, de gen feminin, de trei luni, cu o plagă înjunghiată la nivel abdominal, cu eviscerație de organe abdominale, respectiv stomac și colon transvers. Copilul era conștient, plângea, a fost pansat de către colegii de la CPU Roman. A fost stabil pe timpul transportului și l-am predat în Iași către Spitalul de Pediatrie Sf. Maria către Chirurgie Pediatrică pentru intervenție chirurgicală. Sperăm ca evoluția ei să fie una favorabilă, a transmis dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU SMURD Iași.

În această dimineață au fost transportate la CPU Roman trei victime, două fete gemene, de două luni jumătate, una dintre ele în stop cardio-respirator, cu plăgi înjunghiate toracic și abdominal. S-a făcut resuscitare, dar, din păcate, fără răspuns. Cea de-a doua fetiță avea plăgi înjunghiate abdominale. A fost transferată cu elicopterul la spital în Iași. De asemenea, mama acestora este în CPU, sub supraveghere, dar nu prezintă leziuni amenințătoare de viață, a declarat Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Roman.

Sursa: radiohit.ro

Update IPJ Neamț

La data de 6 noiembrie, orele 7.50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman, au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un imobil, din municipiul Roman, are loc o agresiune în familie.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și jandarmerie, constatând faptul că un bărbat, de 40 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violență asupra soției și a doi copii, în vârstă de 3 luni.

Victimele au fost transportate de urgență la spital. Din nefericire, unul dintre copii a decedat.

În cauză se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *