Doi minori, victimele unei infracțiuni de tâlhărie.

Pe 16 august, polițiștii de investigații din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către doi minori, de 16 ani, din aceeași localitate cu privire la faptul că au fost victimele unei infracțiuni de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent de polițiștii a reieșit că, la data de 16 august, în timp ce cei doi minori se aflau pe o stradă din municipiul Piatra Neamt, ar fi fost amenințați cu acte de violență de un tânăr de 21 de ani, care folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, le-ar fi solicitat banii pe care aceștia îi dețineau asupra lor, respectiv suma de 30 de lei, telefoanele mobile și o bicicletă.

Foto: Realitatea

Ulterior tânărul în cauză a predat bunurile sustrase unui alt tânăr de 26 de ani din Mun. Piatra Neamţ în scopul vânzării lor.

Tânărul de 21 de ani a fost identificat de o patrula mixtă formată din polițist și jandarm în municipiul Piatra Neamț, fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, la data de 18 august 2021, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Totodată față de tânărul de 26 de ani polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com