Două persoane reținute pentru furt din anexele locuințelor

În urma unui comunicat al IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au identificat și reținut pentru 24 de ore două persoane, de 14 ani, respectiv 20 de ani, din Roznov și Zănești, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în perioada august 2020 – februarie 2021, cei doi au sustras mai multe scule electrice și mecanice din anexe ale locuințelor de pe raza localității Zănești, iar de pe raza orașului Roznov au sustras mai multe bunuri din auturisme și o bovină.

Prejudiciul total creat de cei doi, este de aproximativ 10.800 de lei.

Ieri, 18 februarie, în baza probatoriului administrat, față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, cei doi urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *