Eveniment pe facebook: Proteste în toată țara contra prețului carburantului !

În urmă cu mai multe zile un bărbat din Vâlcea a creat pe facebook un eveniment intitulat: „Proteste in toată țara contra prețului carburantului !”

E timpul sa facem ceva,ieșiti in strada,blocați pompele. Este imposibil si inadmisibil ca intr-o țara ca Romania prețul carburantului sa depașească 9 lei/litru. Share masiv ca sa vada toata lumea si sa stabilim ce si cand vom face. La 121$ pe baril este imposibil ca prețul sa depășească 9lei/litri ( unde jumatate din acesti bani merg catre stat)
Noi facem ceva !, se arată în descrierea evenimentului.

La acest eveniment peste 8000 de persoane au bifat că vor participa și peste 31000 sunt interesați de acest eveniment.

În ultima vreme prețul carburantului a luat-o razna și nici unul din aleșii noștri nu au făcut ceva pentru a stopa această creștere.

Creșterile sunt peste tot dar în România unde salariul minim brut este de 2550 lei și angajatul primește în mână 1524 lei, se resimte foarte mult.

Prețul unul 1l de motorină și de benzină a trecut de 9 lei.

Pret benzina superioara.

Sursa: peco-online.ro

„60% din preț înseamnă taxe și impozite datorate statului”

Conform g4media, analistul Adrian Negrescui a declarat ca 60% din prețul carburantului sunt doar taxele.

„Măcar putem interveni pe zona de fiscalitate, să scazi TVA-ul de exemplu la factura la gaze și la energie pentru populație poate fi o soluție. Să scazi costurile fiscale cu litrul de carburant pentru că noi cam 60% din prețul unui litru de carburant înseamnă taxe și impozite datorate statului”, susține analistul economic Adrian Negrescu, în emisiunea Piața Victoriei.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com