Fără permis pe un moped neînmatriculat

Ieri, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui moped care se deplasa pe Drumul Județean 127 A, în localitatea Bicazu Ardelean.

Întrucât conducătorul acestuia nu s-a conformat, echipajul de poliție a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit la scurt timp.

Conform IPJ Neamț, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că mopedul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Bicazu Ardelean.

Totodată, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul în cauză nu era înmatriculat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com