S-a trezit cu noaptea-n cap ca să fure lemne

Un tânăr de 27 de ani a fost reținut de polițiști pentru furt de lemne din fondul forestier administrat de Ocolul Silvc Gârcina.

La data de 24 mai a.c., în urma activităților de cercetare efectuate într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au reținut persoană bănuită de comiterea faptei.

Conform IPJ Neamț, investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 4 spre 5 mai 2022, un tânăr de 27 de ani, din Crăcăoani, s-ar fi deplasat cu o autoutilitară în extravilanul satului Cuejdiu, de unde ar fi sustras 7,5 m.c. material lemnos, de diferite esențe, din fondul forestier administrat de Ocolul Silvc Gârcina.

Tânărul în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, iar în urma documentării activității infracționale, a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com