Povestea unei bătrâne din Neamț care a fost violată de mai multe ori în propria casă

O femeie din Neamț, în vârstă de 84 de ani, a trăit clipe de groază din cauza unui vecin.

Bărbatul mai fusese închis în trecut pentru omor și a fost eliberat condiționat. Din acest motiv, femeia s-a temut să-l denunțe după primul atac. La scurt timp, bătrânica a fost chinuită a doua oară. Apoi l-a reclamat la poliție, astfel că individul a ajuns iar  în arest.

Suspectul are 38 de ani și a luat viață unei femei, în trecut. A ieșit din închisoare, înainte de termen, în 2017. Acum, a dat buzna în casa bătrânei de 86 de ani, prima dată pe 24 august. Biata de ea n-a avut cum să i se împotrivească. De frică să nu fie ucisă, n-a spus nimani ceea ce pățise.

Al doilea viol s-a petrecut pe 30 august. Individul a chinuit-o pe bătrână noaptea, apoi s-a culcat în casa ei și dimineața a agresat-o din nou.

Vecinii au sunat la 112

După al doilea abuz, femeia și-a făcut curaj și a povestit tot vecinilor. Aceștia, cu înverșunare în suflet pentru cele ce pățise femeia, au sunat la 112.

Bărbatul a fost reținut!

Sursa: Stirileprotv.ro

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *