Gater de lemne distrus de un incendiu puternic

În această dimineață, în jurul orei 02:05, un incendiu a avut loc la o hală de la un gater din localitatea Poloboc, comuna Rediu.

Conform ISU Neamț,  pompierii voluntari din cadrul SVSU Rediu au intervenit pentru localizarea incendiului până la sosirea pompierilor miltari pietreni.

La fața locului au fost direcționate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Rediu.

Incendiu la o hală gater

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o hală gater, un spațiu pentru depozitare cherestea și la o magazie, cu posibilitatea propagării la clădirea administrativă și la o casă.

Pericol de explozie

Vântul puternic a favorizat propagarea cu repeziciune a flăcărilor, existând posibilitatea propagării incendiului și la un rezervor de motorină cu o capacitate de aproximativ 5 mc.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars o hală (construită din lemn și acoperită cu tablă) pe o suprafața de 400 mp, utilaje aflate în interiorul halei, aproximativ 30 mc de cherestea și 40 mp din acoperișul magaziei (construit din astereală din lemn și acoperit cu plăci de azbociment).

Conform pompierilor, incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui utilaj electric lăsat sub tensiune nesupravegheat.

În urma incendiului nu au fost victime.

Foto: ISU Neamț

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com