Hoț de cablu de telecomunicații, închis pentru 3 ani și 10 luni

Un tânăr din Dulcești, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani şi 10 luni închisoare, pentru furt calificat, a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău.

Marți, 13 aprilie, polițiștii Secției de Poliţie Rurală Dulceşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr de 21 de ani, din Dulcești.

Conform IPJ Neamț, acesta a fost condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 10 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 8 spre 9 mai 2019, tânărul împreună cu alte două persoane a sustras 100 de metri de cablu de telecomunicații, fiind cauzat un prejudiciu estimat la 426 de lei.

De asemenea, în noaptea de 26 spre 27 august 2019, cei în cauză au sustras 300 de metri de cablu de telecomunicații, cauzând un prejudiciu de 11.224 de lei.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *