Ziua și avaria la ApaServ. Se oprește apa în Piatra Neamț și în alte zone din Neamț

Azi, alte două avarii la rețaua de apă potabilă va pune în dificultate locuitorii județului Neamț. Zilnic, rețeaua de apă potabilă din județul Neamț, are cel puțin 2 avarii pe zi.

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 15.04.2021, în intervalul orar 09:30-14:30.

Vor fi afectați utilizatorii din:

  • Municipiul Piatra Neamț, bulevardul Dacia ( între complexul Unic și Parcul Aurora);
  • Comuna Alexandru cel Bun, satul Viișoara și strada Profesorilor din satul Bistrița.
  • în intervalul orar 10.30-14.30 pe strada Orhei din Municipiul Piatra Neamț.

Știre în curs de actualizare deoarece APAServ nu anunța din timp lucrările la instalația de apă potabilă, le anunță cu 30 -40 – maxim 60 minute înainte de a opri furnizarea apei potabile.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *