Hoț depistat în flagrant în timp ce vroia să fure bunuri dintr-o casă parohială

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut un bărbat din județul Maramureș, bănuit că ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o casă parohială din Roman.

Luni, 10 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 44 de ani, cu privire la faptul că a surprins o persoană necunoscută care a pătruns într-o casă parohială din Roman.

Imediat, echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind identificat un bărbat de 43 de ani, din județul Maramureș.

Conform IPJ Neamț, din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că, prin forțarea unui ferestre, cel în cauză ar fi pătruns în incinta casei parohiale, moment în care ar fi provocat mai multe zgomote, fiind depistat în flagrant delict de persoana vătămată.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Ieri, bărbatul  a fost acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *