Hoți de cablu telefonic prinși cu „mâța-n sac” de polițiști

În noaptea de 14 spre 15 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din județul Iași, în timp ce conducea o autoutilitară  pe drumul național 15B, în localitatea Timișești.

În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii au descoperit mai multe role de cablu telefonic, moment în care conducătorul auto ar fi încercat să fugă, fiind prins și imobilizat de polițiști.

Prejudiciu de 10.000 de lei

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, cel în cauză împreună cu un bărbat de 29 de ani, din județul Iași, s-ar fi deplasat în localitatea Păstrăveni, de unde ar fi secționat și sustras aproximativ de 1.800  metri de cablu telefonic.

Conform IPJ Neamț, prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, a fost recuperat integral de polițiști.

La data de 15 septembrie a.c., cei doi bărbați au fost prezentați Judecătoriei Târgu-Neamț, față de aceștia fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

În activități au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției municipiului Pașcani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *