Șapte tineri au furat cablu telefonic în valoare de 70.000 de lei

În urmă cu 2 zile, pe 27 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Vânători-Neamț, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Au furat peste 2km de cablu telefonic

Conform IPJ Neamț, în perioada iulie-august 2021, șapte tineri cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, din Vânători-Neamț și Lunca, s-ar fi deplasat pe raza localității Vânători-Neamț, de unde ar fi sustras, prin escaladare, aproximativ  2.100 de metri de cablu telefonic ce aparține unei societăți comerciale de profil.

Prejudiciu uriaș

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 70.000 de lei.

Ieri, 28 august a.c., în baza probatoriului administrat, față de cei șapte tineri, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cursul aceleași zile, față de aceștia, Judecătoria Târgu-Neamț a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *