Imagini – Accident rutier grav în Girov. O persoană a decedat

Conform unei informări ale dispeceratului ISU Neamț, un accident rutier a avut loc în jurul orei 12:50, pe DJ 156 A, în comuna Girov.

Din informațiile primite, accidentul rutier s-a produs între un autoturism și un atelaj hipo (căruță).

La fața locului, s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

Conducătorul atelajului a fost găsit în stop cardio-respirator iar echipajul SMURD ajuns la fața locului i-au aplicat manevre de resuscitare.

Conducătorul autoturimuslui și încă doi pasager, au primit îngrijiri medicale de la echipajele SAJ și au fost transportate la spital.

   

Foto: ISU Neamț

Pompierii nemțeni, au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor autoturismului și vor curăța/degaja carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Medicul de pe ambulanța SMURD TIM a declarat decesul conducătorului atelajului.
Informații IPJ Neamț

La data de 6 martie 2021, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 156 A, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor 6.

Din cercetările preliminare efectuate a reieșit că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Ilfov, conducea un autoturism pe DJ 156 A, în localitatea Girov, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un atelaj hipo condus de un bărbat de 44 de ani, din Girov.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului atelajului hipo, precum și rănirea conducătorului auto și a cinci pasageri, cu vârste cuprinse între 12 și 36 de ani.

Patru dintre victime au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Instagram InfoNeamt

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com