În spitalul de 13 milioane de euro pătrunde apa. „Plouă și în spital, nu doar afară”

Ieri a avut loc o nouă întâlnire în ceea ce priveşte situaţia de la Spitalul mobil Covid-19 de la Leţcani, judeţul Iaşi.

Conform informațiilor ziarului BZI, la această întâlnire au participat:
  • directorul de la Direcţia de Sănătate Publică Iaşi,
  • prefectul judeţului Iași, Marian Grigoras,
  • preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.
  • reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență,
  • reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase,
  • reprezentanţi ai Euronest.

În urma întâlnirii, s-a depistat o altă problemă „pe timp de ploaie” la spitalul mobil. Plouă în spitalul de 13 milioane de euro, unde Marcel Popa ( fost președinte Consiliul Județean Iași ) a aprobat suma de 10 milioane de euro și Ionel Arsene prin Consiliul Județean Neamț, diferența de 3.3 milioane de euro.

Redăm mai jos postarea apărută în spațiul public despre noua problemă a spitalului mobil de la Lețcani:

Am fost astăzi la Lețcani. Dimineață, pe ploaie, dar curios

Cred că e bine să definim termenii cu care operăm. Chestia aia de la Lețcani poate fi numită oricum, dar nu spital. Sunt containere cu aparatură medicală în ele, nu spital.

Cert este că dr. Roșu, directorul de la Infecțioase și cel care are „spitalul” în administrare, i-a explicat lui Costel Alexe că nu există niciun pat operațional și că temperatura în saloane e între 14 și 17 grade Celsius. Ar fi, teoretic, 20 de paturi ATI într-un modul iar alte 20 într-un modul fără sas (acea ușă glisantă care separă zona de acces de salon), dar nici ele nu pot fi folosite după standarde.

Ce am mai văzut? Că plouă!

Plouă și în spital, nu doar afară.

Despre problemele legate de rețeaua electrică și de evacuarea apelor uzate nu pot spune nimic. Cert este că foarte multă aparatură medicală stă nefolosită.

Ca să rezum, totul e o bătaie de joc inimaginabilă care a costat 11-12 milioane de euro.

Pun și câteva poze, ca să vă delectați.

Sursa: Ionel I.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *