Incendiu la o hală de pe platforma chimică Săvinești

Ieri seară în jurul orei 23:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o hală de depozitare a unui operator economic de pe platforma chimică Săvinești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu trei autospeciale de stingere,  o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD și pompieri din cadrul SPSU Ga Pro Co Chemicals Săvinești cu o autospecială de stingere.

Conform ISU Neamț, la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la o bandă transportoare dintr-o hală goală (care a avut destinație de depozitare îngrășăminte vrac), cu posibilitatea propagării la întreaga clădire.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars aproximativ 150 ml de bandă transportoare și un cărucior pentru deversare.

Incendiul s-a produs cel mai probabil datorită efectului termic (aparat de conectare/pornire/oprire/reglaj/comutare defect)

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *