Incendiu provocat de un coș de fum deteriorat

In jurul orei 14:30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Davideni,  comuna Țibucani. La locul solicitării s-au deplasat pompierii târgnemțeni cu două autospeciale pentru stingere,  pompierii voluntari din cadrul SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare  și voluntari din cadrul SVSU Țibucani cu UTV-ul din dotare.

Incendiul se manifesta la nivelul unei anexe gospodărești, cu posibilitatea propagării la locuință. În interiorul anexei gospodărești (bucătărie de vară) se afla o butelie,  care a explodat.
Nu au fost victime.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. In urma incendiului a ars anexă gospodărească  cu suprafața de aproximativ 30 mp cu bunurile materiale aflate în interiorul acesteia.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum deteriorat.

Sursa: ISU Neamt

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *