IPJ Neamț: VERDE înseamnă DA, ROȘU înseamnă NU

În vacanță, cifrele și literele devin culoare, iar regula e simplă: vacanța colorată  ține copilaria în siguranță. Joacă-te! Aleargă! Fă-ți prieteni și amintirile tale de vacanță vor fi în siguranță atât timp cât tu,  copile,  îți alegi locuri de joacă în care pericolul te ocolește!

În lumea celor mici totul devine simplu atunci când regulile sunt învățate prin discuție,  prin joc, cu zâmbet dar și cu responsabilitate.

Conform IPJ Neamț, astăzi, polițiștii au ales culoarea pentru a deschide lumea copiilor cu o regulă simplă dar atât de importantă:  VERDE înseamnă DA, ROȘU înseamnă NU

Copiii din toate colțurile tării, prezenți pe platoul Curții Domnești s-au bucurat de întâlnirea cu polițiștii rutieri și cei de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. Astfel o vizită în Piatra Neamț le-a adus acestora și câteva instantanee inedite din autospeciala de poliție.

Polițiștii le-au explicat celor mici și celor mari cât de importante sunt câteva reguli simple, care le pot păstra vacanța în siguranță, au povestit, au dezlegat ghicitori și au învățat că pentru a-și dovedi curajul trebuie doar să respecte regulile.

Verde, vară și vacanță

Se-ntâlnesc în siguranță

Roșu, rană și rețetă

Nu prea stau la o șuetă

Tu, copile ia aminte

În vacanță fii cu minte!

Foto: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *