La plimbare cu mașina prin sat, fără permis

Polițiștii nemțeni au depistat în trafic 2 tineri care conduceau un autoturism fără să dețină permis de conducere.

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au depistat în trafic un tânăr, de 22 de ani, din Hangu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barajului, în Bicaz.

Conform IPJ Neamț, polițiști au relevat faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Fără permis, cu mașina împrumutată

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un tânăr de 19 de ani, din Alexandru cel Bun, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Vaduri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat, pentru a-l conduce, de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Alexandru cel Bun, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com