Atenție! Migdale ECO cu cianură în magazine

ANSV și Siguranța Alimentelor, anunță că loturi de migdale cu acid cianhidric sau cianură sunt retrase de la vânzare din multe magazine din România.

Produsele depistate cu acid cianhidric sunt : „Dennree eco migdale prăjite măcinate 200g” și „Dennree eco migdale 250g ”

„În cazul în care aţi cumpărat produsele menţionate mai sus, vă rugăm să nu-l consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Biocorner până la data de 28.02.022, urmând să primiţi contravaloarea lui”, se arată pe site-ul ANSVSA.

Biogama a început să retragă de la vânzare produsul „Migdale europene bio” de 250 gr, din Spania, din cauza conţinutului crescut de cianură. Cei care au cumpărat aceste migdale trebuie să le returneze până pe 23 februarie.

Autoritatatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a vizat și produsul „Migdale eco 250 G Dennree ”. Cauza este proporţia mare de migdale amare, motiv pentru care produsul conţine acid cianhidric.

Vă rugăm să returnaţi produsele achiziţionate primind contravaloarea acestora, până la data de 18.02.2022. Consumul acestui produs poate provoca dureri abdominale sau în gât. În acest caz vă rugăm să vă adresaţi unui medic., se arată îjntr-un comunicat al ANVSA

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com