Masină cuprinsă de flacări din cauza scurgerilor de combustibil

În această după-amiază, în jurul orei 16:38, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în municipiul Piatra Neamț, pe strada Dimitrie Leonida.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere și o autospecială complexă pentru intervenție.

Incendiul se manifesta generalizat la un autoturism ce se afla pe partea carosabilă. În autoturism se afla doar conducătorul auto, care s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Conducătorul auto nu a necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza scurgerilor de lichide combustibile, ca urmare a deteriorării sistemului de alimentare cu combustibil.

După ce autoturismul va fi îndepărtat de pe partea carosabilă, pompierii vor interveni pentru curățarea carosabilului.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *