Minori acuzați de furtul unui autoturism.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au identificat persoanele bănuite de furtul unui autoturism. În urma documentării activității infracționale, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 23 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 66 de ani, din localitatea Dumbrava Roșie cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul din curtea imobilului.

Imediat după sesizare, polițiștii au demarat investigațiile și, în scurt timp, au reușit identificarea celor implicați în comiterea faptei. Astfel, s-a stabilit că, în noaptea de 22/23 iulie, doi tineri de 16, respectiv 17 ani, din localitatea Dumbrava Roșie, ar fi pătruns în curtea locuinței bărbatului în cauză, de unde ar fi sustras un autoturism staționat, dar neasigurat, pe care l-ar fi abandonat ulterior pe raza localității Dumbrava Roșie.

În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, iar în cursul zilei de astăzi, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com