Misiune dificilă pentru stingerea unui incendiu uriaș

Un incendiu uriaș a avut loc aseară în jurul orei 22.40, în satul Ciurea, comuna Pâncești.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere (din care una de la Punctul de lucru Poienari) și o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Pâncești.

Incendiul se manifesta într-o cameră a unei locuințe și la un stog de plante furajere, cu posibilitatea propagării la o altă locuință din gospodărie și la o anexă gospodărescă în care erau depozitate lemne de foc și fân.

Forțele de intervenție au localizat  incendiul în limitele găsite.
Au ars bunuri materiale din interiorul camerei (o ladă frigorifică, tâmplăria unei ferestre etc) și aproximativ 100 tone de plante furajere.

Cauza incendiului

Scurtcircuitul electric este cauza probabilă de producere a incendiului.

Misiunea a fost de durată, datorită cantității mari de plante furajere si condițiilor meteo (vânt). Încă se lucrează pentru lichidarea incendiului.

Video: ISU Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com