O familie din Neamț a rămas pe drumuri din cauza unui incendiu care i-a distrus tot

Ieri, în jurul orei 14.18, un incendiu a avut loc la o locuință din satul Șoimărești din comuna Drăgănești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Drăgănești și pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiu de vegetație uscată

Conform ISU Neamț, la sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o locuință și la vegetația uscată cu posibilitatea propagării la o altă locuință învecinată.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. În sprijinul forțelor de intervenție au venit doi operatori din comuna Drăgănești cu două tractoare.

O familie a rămas fără locuință

Flăcările care s-au extins de la vegetația uscată au distrus în totalitate o locuință, lăsând în drum o familie.

A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 30 ha de pe raza comunelor Drăgănești (NT) și Drăgușeni (SV).

Proprietara locuinței, în vârstă de 63 de ani, a suferit atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital.

Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com