O casă și mai multe anexe gospodărești au fost distruse de un incendiu în Roznov

Aseară, în jurul orei 21:13, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din orașul Roznov.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și pompierii voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere.

Mai multe anexe gospodărești în flăcări

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei locuințe și la mai multe anexe gospodărești (construite sub același acoperiș) pe o suprafață de aproximativ 400 mp.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite și din fericire în urma incendiului nu au fost victime.

Distrugeri provocate de incendiu:

  • Au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 250 mp,
  • anexele gospodărești (bucătărie de vară, magazie, atelier, adăpost pentru animale) pe o suprafață de aproximativ 150 mp cu bunurile materiale  din interiorul acestora (aragaz, combină frigorifică, scule, obiecte de mobilier, materiale textile etc.).

Conform pompierilor, incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com