O lumânare uitată aprinsă a distrus complet o locuință

Un alt incendiu a fost provocat din cauza unei lumânări uitate aprinse.

Ieri, în jurul orei 17:55, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Vânători Neamț.

Conform ISU Neamț, pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu două autospeciale de stingere și voluntari din cadrul SVSU Vânători Neamț.

Incendiul se manifesta în două camere

La sosirea forțelor de intervenție,  incendiul se manifesta în interiorul a două camere și la acoperișul unei case, cu posibilitatea propagării la întreaga clădire, dar și la alte gospodării.â

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars bunurile materiale aflate în interiorul celor două camere (obiecte de mobilier,  materiale textile, articole de îmbrăcăminte, aparate electrocasnice etc) și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

Conform pompierilor, docul deschis în spații închise (lumânare) a fost fost cauza probabilă de producere a incendiului.

În urma incendiului nu au fost victime.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com