O persoană prinsă sub un zid de BCA în orașul Roznov

În această dimineață, în jurul orei 11:20,  pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană a fost surprinsă sub un zid care a căzut, în orașul Roznov .

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție,  un camion cu un container de căutare-salvare, o ambulanță SMURD TIM și voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere.

Persoana a fost transportată la UPU Piatra Neamț

Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit un bărbat de 37 de ani prins sub un zid din BCA. Victima, conștientă, a fost scoasă de sub zid și a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD TIM, ulterior fiind transportată la UPU Piatra Neamț.

Trei persoane au suferit atacuri de panică.  Acestea au fost asistate medical de echipajul SMURD EPA sosit la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *