O șoferiță a provocat un accident rutier din cauza neacordării de prioritate

Ieri, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 15 C.

Conform IPJ Neamț, accidentul s-a produs între un autoturism condus de o femeie, de 40 de ani, din Bălțătești și un autoturism condus de un tânăr, de 25 de ani, din județul Harghita, care circulau din sensuri opuse.

Autoturism proiectat într-un TIR

Din impact, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un autovehicul condus de un tânăr de 21 de ani, din Agapia, iar cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un ansamblu de vehicule condus de un bărbat, de 36 de ani, din Hangu.

Două victime în urma accidentului rutier

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii, a conducătorului auto din județul Harghita și a unui tânăr, de 21 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta.

Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Nu a acordat prioritate

Conform ap. Pușcașu Georgiana – IPJ Neamț, accidentul rutier s-ar fi petrecut din cauza neacordării de prioritate a femeii de 40 de ani care s-ar fi angajat în efectuarea virajului la stânga pentru a pătrunde pe DN 15 F.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com