Polițiștii rutieri au oferit cafea, ceai și sfaturi preventive șoferilor din trafic

Astăzi, 4 martie, la nivelul județului Neamț, polițiștii au desfășurat o acțiune preventivă care a urmărit conștientizarea de către conducătorii auto a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în special a riscului oboselii la volan.

Având în vedere valorile ridicate ale traficului rutier înregistrate în această perioadă,  județul Neamț fiind tranzitat și de vehicule ale cetățenilor ucraineni, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au desfășurat o activitate pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere grave.

Cafea și sfaturi preventive

Polițiștii au oprit în trafic autovehicule care parcurg o distanță considerabilă și au oferit conducătorilor auto, dar și pasagerilor, cafea, ceai și sfaturi preventive.

Astfel, polițiștii rutieri le-au recomandat șoferilor să nu conducă atunci când se simt obosiți sau devin agitați la volan, cu atât mai mult când au de parcurs o distanță mare, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și să respecte regulile de circulație.

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare pentru conștientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație!

Foto: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com