A pierdut controlul direcției și a intrat într-un stâlp

În această dimineață la ora 05:40, un accident rutier a avut loc pe DN 15 în orașul Roznov.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA).

Din primele cercetări efectuate de IPJ Neamț, a reieșit că în timp ce un bărbat, de 54 de ani, din Roznov, conducea un autoturism pe Drumul Național 15, în orașul Roznov, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp.

Bărbatul a fost scos cu targa

Cu ajutorul tărgii lopată, pompierii au scos din autoturism un bărbat de 54 de ani. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD TIM pentru acordarea îngrijirilor medicale, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.

O femeie de 49 de ani a suferit un atac de panică. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com