Prins de polițiști sub influența drogurilor la volan și fără permis de Dragobete

În această dimineață, 24 februarie, în jurul orei 01.00, un tânăr, de 19 de ani, a fost depistat de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiul Piatra Neamț, conducând un autoturism fără permis și sub influența substanțelor psihoactive.

După ce tânărul a fost verificat, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a indicat o valoare pozitivă pentru THC. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței substanţelor psihoactive.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Art 336 , al.2 din Codul Penal

se pedepsește cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă, persoana aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com