Se curăță zăpada de pe trotuarele din Piatra Neamț

Primăria Municipiului Piatra Neamț a transmis pe pagina ei de facebook că echipele de la Publiserv au început să curețe zăpada de pe trotuare și trecerile de pietoni.

✅ Pentru siguranța pietonilor care se deplasează prin oraș și pentru a asigura fluența traficului pietonal, de la primele orele ale dimineții echipele Societății Publiserv intervin manual pentru a împrăștia sare și a curăța trotuarele, trecerile de pietoni, scările și stațiile de transport public.
ℹ Pentru exemplificare, astăzi – 9 decembrie 2021, echipele Publiserv acționează pentru limitarea efectelor ninsorilor de zilele trecute, astfel:
• În zona Petrodava, a magazinului Lidl de pe Bulevardul Decebal și pe Strada Petru Movilă se efectuează deszăpezirea manuală a trotuarelor și stațiilor de autobuz
• În cartierul Dărmănești, zonele Orion, Aurora, Aleea Ulmilor și Strada Mihai Viteazul se lucrează pentru deszăpezirea manuală a scărilor, trotuarelor și trecerilor de pietoni
• Pe Bd. Republicii și în zona magazinelor Altex și Unic se curăță scările, trotuarele și stațiile de autobuz
• Se împrăștie sare pe Bulevardul Republicii, pe trotuar, dar și în perimetrul Curții Domnești
• Pe Str. Dimitrie Leonida, Bd. Traian, Str. Privighetorii, zona Spitalului Județean se efectuează deszăpezire manuală, se curăță străzile și trecerile de pietoni.
? Totodată, menționăm faptul că Poliția Locală verifică încă de ieri operatorii economici dacă deszăpezesc trotuarele din fața spațiilor pe care le dețin sau în care își desfășoară activitatea așa cum prevede „Regulamentul privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică din municipiul Piatra- Neamț”. În această etapă, polițiștii locali informează agenții economici cu privire la existența acestei obligații și îi avertizează pe cei care nu fac deszăpezirea.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com