Veste proastă pentru români. Se crește vârsta de pensionare

Pentru a nu intra în capacitate de plată, autoritățile române caută diverse soluții ciudate.

Un polițist continuă să iasă la pensie la 45 de ani, o vârstă la care abia își începe viața, sunt șanse foarte mari ca populația obișnuită să poată ieși la pensie abia la 70 de ani.

Conform stiripesurse.ro, în cadrul ședinței Biroului Executiv al PNL, premierul Nicolae Ciucă și liderul PNL, Florin Cîțu, au prezentat un plan pentru noua sesiune parlamentară.

Printre marile proiecte discutate se află și cel legat de creșterea vârstei de pensionare, dar și interzicerea cumulului pensie-salariu.

Dacă acest proiect va trecere, majoritatea românilor nu vor mai apuca să primească pensie.

Vârsta de pensionare nu poate fi schimbată atât de ușor

Senatorul Ştefan Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, a venit cu lămuriri şi a explicat, miercuri, de ce varianta creşterii vârstei de pensionare nu se poate aplica în România.

Social-democratul oferă drept argument indicatorul speranţei de viaţă sănătoasă, care în România este sensibil mai mic decât în alte ţări dezvoltate din vestul Europei.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com