Tânăr fără permis a intrat cu o mașină furată într-un gard

Luni seară, un tânăr de 19 ani a furat un autoturism din curtea unor vecini din comuna Dragomirești.

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras autoturismul unei femei, în vârstă de 83 de ani, din Dragomirești.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dragomirești a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

Autoturismul era parcat într-o curte

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 6 septembrie a.c., un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Dragomirești, ar fi pătruns în curtea unei femei din aceeași localitate, de unde ar fi sustras autoturismul acesteia, ce se afla parcat.

În continuarea activității infracționale, acesta ar fi condus autoturismul pe o stradă din localitatea Dragomirești, moment în care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, părăsind ulterior locul faptei.

Tânărul nu are permis de conducere

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Conform IPJ Neamț, în baza probatoriului administrat, la data de 7 septembrie 2021, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *