Incendiu în Piatra Neamț. Două persoane rănite și locatari evacuați

Azi, în jurul orei 15:30, un incendiu a avut loc la un apartament din municipiul Piatra-Neamț.

Ca urmare a unei solicitări venite din partea IPJ, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț s-au deplasat cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru lucru la înălțime și o autospecială pentru stingere cu apă și spumă.
Incendiul s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze (de la butelii) într-un apartament situat la primul etaj dintr-un bloc de locuințe din strada Grigore Ureche.

Toți locatarii din bloc au fost evacuați de echipajele de intervenție

Conform informațiilor primite, în urma incendiului au rezultat două victime: un minor de 7 ani și un bărbat de 39 de ani.
Minorul a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la UPU Piatra-Neamț.  Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de la SAJ.
La locul evenimentului s-au deplasat reprezentanți din cadrul Primăriei Piatra Neamț și reprezentanți de la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Revenim cu informații

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *